Laat je inspireren voor de feestdagen!

De feestdagen komen eraan en dat betekent: tijd voor cadeaus! Of je nu op zoek bent naar iets creatiefs of bijzonders voor je collega’s, klanten, of partners, wij denken graag met je mee. Op deze pagina vind je alvast een aantal cadeau-ideeën, maar we helpen je ook graag verder met het bedenken van een uniek geschenk op maat.

Heb je een specifiek idee in gedachten, of wil je een eindejaars brainstorm met ons doen? Dat kan! We nodigen je graag uit voor een inspiratiesessie – compleet met kerstmuziek op de achtergrond en feestelijke snacks. Samen bedenken we een passend cadeau dat perfect aansluit bij jouw wensen en doelgroep.

Plan een brainstorm

 

FEESTELIJKE
VERLEIDING

Chocolade is het ultieme geschenk tijdens de feestdagen. Onze Callebaut chocolade is niet alleen heerlijk, maar ook volledig te personaliseren. Van gravures tot bedrukking met gekleurde chocolade, we maken precies wat jij wilt.

Geef je creativiteit de ruimte: laat je chocolade verpakken in een unieke, branded verpakking die perfect is om uit te delen of via brievenbuspost te versturen.

Met chocolade maak je altijd indruk – het is het lekkerste cadeau voor je collega’s en valt bij iedereen in de smaak 😉

AFTELLEN NAAR
DE FEESTDAGEN

De Adventbox van Brunel is een mooi voorbeeld om af te tellen naar de feestdagen. In het filmpje zie je hoe deze op maat gemaakte doos, die gemakkelijk door de brievenbus past, 4 verrassende vakjes bevat:

  • Vakje 1: Begin met een traktatie – chocolade voor twee heerlijke mokken chocolademelk, perfect om te delen met een geliefde.
  • Vakje 2: Een QR-code die leidt naar een boodschap van de directeur, waarin hij zijn werknemer doorverwijst naar een mindfulness-cursus.
  • Vakje 3: Ontspan met een branded spel, speciaal ontworpen om plezier te brengen.
  • Vakje 4: Sluit af met een cadeaubon als extraatje!

De volledige doos is tot in detail ontworpen en biedt een unieke ervaring.
Benieuwd hoe we een Adventbox op maat kunnen maken voor jouw bedrijf? Laten we samen brainstormen over verrassende items die perfect aansluiten bij jouw collega’s!

Waarom is het belangrijk om merkbeleving aan je eindejaarsgeschenk toe te voegen?

Merkbeleving toevoegen aan je decembergeschenk versterkt de emotionele band tussen jouw bedrijf en de ontvanger. Het laat niet alleen zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau, maar het zorgt er ook voor dat jouw merk top of mind blijft. Een geschenk dat aansluit bij je merkwaarden en identiteit maakt een blijvende indruk, versterkt de loyaliteit en vergroot de herkenbaarheid. Op deze manier wordt het eindejaarsgeschenk een krachtig marketingmiddel dat je relatie met klanten of medewerkers op een positieve manier verdiept.

SPELPLEZIER VOOR DE FEESTDAGEN

Tijdens de feestdagen draait het vaak om gezelligheid en wat past daar beter bij dan een spelletje? Wij creëren unieke branded spellen zoals een variant op Monopoly, 30 Seconds, of Halli Galli, helemaal afgestemd op jouw merk.  Deze spellen vallen altijd in de smaak en zijn perfect voor iedereen die tijdens de feestdagen van een beetje competitie houdt. Of je nu ‘Wie ben ik?’ speelt tijdens het kerstdiner of een ander spel, met onze spellen maak je er een extra bijzondere ervaring van.

KIES JE
EIGEN GIFT

Pieter legt je in het filmpje hiernaast uit hoe onze eindejaarsportal werkt.

Klaar om aan de slag te gaan?

De feestdagen bieden de perfecte kans om waardering te tonen met een uniek cadeau. Of je nu kiest uit onze suggesties of een eigen idee wilt uitwerken, we staan klaar om met je mee te denken. Samen zorgen we voor een geschenk dat persoonlijk, feestelijk en onvergetelijk is.

Let’s go!